Dosign Deeltijdopleidingen

Dosign
Dosign
Fascinatio Boulevard 258
3065 WB Rotterdam

duaal@dosign.com
010-4770101
https://www.dosign.com/
Omschrijving
Ontdek de toekomst van techniek met duaal studeren bij Dosign - 🎓 Ontwikkel je engineering vaardigheden met de perfecte mix van studie en praktijk 🎓

Hey, aanstormend technisch talent!

Welkom bij Dosign, waar we je meenemen op een avontuur naar een duale hbo diploma in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, industriële automatisering of maritieme techniek. Zet je schrap voor een spannende en betekenisvolle carrière!

Bij Dosign ervaar je het beste van twee werelden: inspirerende theorie van hogescholen zoals Haagse Hogeschool, Avans, HAN of STC én waardevolle praktijkervaring bij toonaangevende bedrijven in de branche. Bereid je voor op een solide start in de technische wereld.

🔧 Vakgebieden: Kies voor een duale studie in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, industriële automatisering of maritieme techniek.

💡 Specialisaties: Duik dieper in de fascinerende wereld van techniek en specialiseer je in sectoren als industrie, utiliteit, infra, maritiem, machinebouw of meet- en regeltechniek.

📚 Wat ga je doen? 📚
Je ontwikkelt je vaardigheden op hbo-niveau in technische omgevingen. Je werkt aan uitdagende projecten zoals het maken van technische tekeningen, ontwerpstudies en berekeningen. In de toekomst kun je zelfs doorgroeien naar coördinerende of leidinggevende functies!

🌟 Leer-/werkplekken: 🌟
Koppel leren en werken op inspirerende werkplekken in de technische sector, van vooraanstaande ingenieursbureaus tot deskundige onderhoudsbedrijven.

🤗 Neem de eerste stap naar jouw droomcarrière 🤗
Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor één van onze duale hbo-opleidingen en begin aan jouw reis in de wereld van techniek.