Adverteren op Deeltijd-opleidingen.nl

Bereik de studiekiezer

Deeltijd-opleidingen.nl is in 2009 opgezet door de Keuzegids en Keuzes. Voor deze website hadden deze organisaties de krachten gebundeld en hun expertise ingezet. Inmiddels is de website volledig in handen van Keuzes en is de meest actuele bron voor het tonen van alle duale- en deeltijdopleidingen in Nederland. De website is voor veel studiekiezers en p&o-medewerkers uitgegroeid tot dé plek waar informatie staat over deeltijd en duale opleidingen.

Doelgroep Deeltijd-opleidingen.nl

Deeltijd-opleidingen.nl richt zich op deeltijd studiekiezers (inclusief p&o-medewerkers). Studenten die een opleiding in deeltijd willen volgen zijn over het algemeen ouder dan voltijd-studenten en willen dit vaak met een baan of een gezinssituatie combineren. Deze website gaat al heel wat jaartjes mee (2009) en is een daarom een ideale plek om die deeltijd-student te bereiken.

Vermelding op Deeltijd-opleidingen.nl

Naast de uitgebreide informatie over opleidingen, kunnen onderwijsinstellingen zich ook zelfstandig presenteren. U krijgt de volledige tekstuele controle over de pagina en er ontstaat interactie tussen u en de studiekiezer. Het onderhouden van de pagina neemt niet veel tijd in beslag. Staat uw hogeschool of universiteit nog niet op Deeltijd-opleidingen.nl? Dan horen wij graag van u! U kunt contact opnemen via: info@deeltijd-opleidingen.nl. Daarnaast bieden wij nog wat andere manieren waarmee wij de aandacht voor u van de deeltijd-kiezer weten te trekken. Wij vertellen u hier graag alles over.

Deeltijdopleidingen kiezen

Speciaal voor jou hebben wij een loopbaantest ontwikkeld. De test bevat 6 vragen en je ontvangt daarna meteen een persoonlijk adviesrapport in je mailbox. Maak nu de loopbaantest.

Je wilt in deeltijd gaan studeren. Ofwel omdat je al een baan hebt en graag nog wat meer kennis vergaart met een hbo- of wo-opleiding. Of omdat je eigenlijk al meteen na de middelbare school aan het werk wilt, maar toch ook een diploma op zak wilt hebben. Welke opleiding kun je dan het beste gaan doen en bij welke hogeschool? En weet je wel zeker dat die opleiding aan al je wensen voldoet? Met het 10-stappenplan kom je bij de juiste keuze uit. Bekijk het uitgebreide stappenplan voor deeltijdopleidingen.

Denk je erover om een deeltijdopleiding te doen? Bijvoorbeeld om verder te groeien in je baan? Als je niet het juiste diploma bezit, kan je een 21+ toelatingstoets maken.

Als je op zoek bent naar een nieuwe stap in je carrière, in eventueel een nieuw vakgebied, hoort daar vaak ook een (deeltijd) studie bij. Maar hoe koppel je nu de juist studie, cursus of opleiding aan jouw job- of carrièreswitch? Hoe kies je een passende studie zodat je straks kan starten in een nieuwe baan?

Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies (ad-opleidingen en bacheloropleidingen), de locaties en toelatingseisen. Het deeltijdaanbod is in sommige vakgebieden beperkt. Je kunt niet in elke provincie alle deeltijdopleidingen volgen, en in veel universitaire disciplines is er in het hele land maar één aanbieder. Let dus goed op als je een hogeschool of universiteit kiest, of ze jouw opleiding wel in deeltijd aanbieden. En neem ook geen genoegen met aanschuifonderwijs, waar je moet meelopen met colleges voor de voltijd-studenten. Omdat je als studiekiezer niet lukraak voor een opleiding moet kiezen, is een helder overzicht erg belangrijk. Wij bieden daarom een compleet overzicht van alle duale en deeltijdstudies in het hbo en aan de universiteiten.

Het deeltijdaanbod van reguliere universiteiten is beperkt. Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica. Voor wie op universitair niveau accountancy wil studeren, is er ook een aanrader: Nyenrode Business Universiteit. Misschien een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat.

Heb je veel ervaring in jouw vakgebied en wil je nu een diploma halen? Dan kun je misschien een verkorte deeltijdopleiding doen. Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Zoek jij een opleiding in deeltijd hbo of wo? Wil je naast het leren ook gewoon blijven werken of een gezin onderhouden? Dan is een deeltijdopleiding (of duaal) ideaal voor jou. Op Deeltijd-opleidingen.nl kun je ze bekijken en vergelijken. Tevens kun je hier veel informatie vinden over duale opleidingen.