De Haagse Hogeschool - Deeltijdopleidingen

De Haagse Hogeschool Pro
De Haagse Hogeschool Pro
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

studie-informatie@hhs.nl
070-4458585
https://www.dehaagsehogeschool.nl/professionals
Omschrijving
De Haagse Hogeschool Pro. Voor professionals die vooruit willen.

Je weet waar je goed in bent en waar je interesses liggen. Je ziet in welke richting je vakgebied zich beweegt en welke plek jij wil innemen. De Haagse Hogeschool Pro helpt je om daar te komen. Wij zijn er voor professionals die hun groei willen versnellen. Bij ons doe je dat helemaal op je eigen manier. Zo nu en dan een inhaalslag of jezelf steeds vóór de rest uit ontwikkelen. Samen vinden we de studie die past bij je ambities voor morgen en je agenda van vandaag.

Om je professionele toekomst dichterbij te brengen, is er geen betere plek dan De Haagse in Den Haag, Zoetermeer en Delft. In het politieke en internationale hart van Nederland wordt elke dag gewerkt aan vooruitgang en verandering. De stad is een magneet voor kennisinstellingen, bedrijven en hulporganisaties van internationale allure zoals het Internationaal Strafhof, T-Mobile en Unicef.

Net als jij staan we bij De Haagse Hogeschool Pro midden in de praktijk. We brengen je de expertise en skills bij waar nu behoefte aan is. Verken nieuwe kanten van jezelf en pas alles wat je leert direct toe.

Bekijk ook de brand movie van De Haagse Hogeschool Pro: https://www.youtube.com/watch?v=WZSncU2Ehaw.