Van Hall Larenstein University of Applied Sciences Deeltijdopleidingen

Van Hall Larenstein University of Applied Sciences
Van Hall Larenstein University of Applied Sciences
Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp

058 284 61 00
Omschrijving
Innovatief, duurzaam en zinnig!

Wil je bijdragen aan een toekomstbestendige wereld én werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dát doe je bij Van Hall Larenstein, de meest duurzame hogeschool van Nederland! Heb je iets met voeding, natuur, milieu, of groene leefomgeving? Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen die aansluiten bij jouw interesses.

Studenten uit binnen- en buitenland studeren op één van onze prachtige en inspirerende locaties in Leeuwarden of Velp bij Arnhem. Daarnaast bieden de opleidingen verschillende specialisaties. Sinds 2018 is de hogeschool in bezit van drie AISHE sterren voor alle opleidingen en is als eerste hogeschool MVO-erkend.

De lijnen binnen onze hogeschool zijn kort, met veel persoonlijk contact tussen docenten en studenten. Sterke banden met het werkveld zorgen ervoor dat studie en werk nauw op elkaar aansluiten, met actuele en leerzame onderzoeksopdrachten en innovatieve ideeën. Ons onderwijs is zó ingericht, dat je volop de kans krijgt om je eigen keuzes te maken tijdens je studie. Ga voor een boeiende carrière in een vakgebied dat er echt toe doet!
Open dagen