Hogeschool Inholland Deeltijdopleidingen

Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland
Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag

info@inholland.nl
023 - 522 32 28
Hogeschool Inholland
Omschrijving
De huidige arbeidsmarkt vraagt meer dan ooit om wendbare professionals, met steeds weer nieuwe kennis en vaardigheden. Zo zijn we op het gebied van digitalisering, verduurzaming en technologisering in een stroomversnelling gekomen. In diverse sectoren ontstaat daardoor krapte, terwijl een deel van de werkzoekenden niet aan het werk kan komen en anderen hun baan dreigen te verliezen.

Het is daarom belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Door te blijven leren zorg je ervoor dat je kennis en vaardigheden up-to-date blijven voor nieuw en veranderend werk. Dat jij soepel kunt blijven meebewegen in een steeds veranderende arbeidsmarkt. Leren geeft ook nieuwe energie en daarmee kun je nieuwe kansen creƫren.

Of je nu starter bent, wilt doorstromen of je wilt verdiepen binnen je vakgebied; bij Hogeschool Inholland helpen we je graag om jezelf te ontwikkelen tot die wendbare professional van de toekomst. Je kunt bij ons kiezen uit een breed aanbod aan deeltijdopleidingen binnen diverse vakgebieden of je kennis opfrissen met een korte training. Wil jij je blijven ontwikkelen en heb je plannen om (opnieuw) te gaan studeren? Meer informatie en ons aanbod vind je op inholland.nl/werken-leren.