Hogeschool Leiden Deeltijdopleidingen

Hogeschool Leiden
Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK Leiden

studeren@hsleiden.nl
071-5188800
Omschrijving
Bij Hogeschool Leiden draait het om u. Om uw talenten, om uw ontwikkeling. We hebben ons onderwijs zo ingericht, dat u alle ruimte krijgt om uzelf maximaal te ontplooien. Want uiteindelijk draait het om de beste kansen voor uw loopbaan.

Persoonlijke aandacht
Hogeschool Leiden is de meest kleinschalige hogeschool van de Randstad en dat heeft zo zijn voordelen. Voor succesvolle ontwikkeling zijn twee dingen nodig: goed onderwijs en persoonlijke aandacht. En dat bieden wij. Bij Hogeschool Leiden draait het niet om aantallen, maar om de persoon die u bent.

Passie voor onderwijs
Wij hebben passie voor onderwijs. Dat ziet u terug in de inhoud van ons onderwijs én in onze aanpak. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en innovatie, zowel van het onderwijs als van de beroepspraktijk. Daarom investeren we veel in onderzoek naar en toepassing van de nieuwste inzichten op het gebied van kennisoverdracht en onderwijs.

Gezonde ambitie
Van u vragen we een kritische houding en een gezonde portie eigenwijsheid. Goed onderwijs is namelijk geen zesjescultuur, maar de ambitie om uit te blinken. We zijn betrokken bij actuele beroepsmatige en maatschappelijke vraagstukken. Hogeschool Leiden is niet voor niets gevestigd in de inspirerende omgeving van het Bio Science Park.
Open dagen