Hogeschool Rotterdam Deeltijdopleidingen

Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Rotterdam
Visitor Centre
Locatie Museumpark, Burgemeester s'Jacobplein 1 Rotterdam

010-7944400
Omschrijving
Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de richtingen Economie, Gedrag & Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs en Techniek.

Al onze opleidingen werken met het Rotterdams Onderwijs Model. Dit model garandeert dat onze opleidingen een ideale balans hebben tussen drie elementen: kennis, praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens je opleiding krijg je te maken met allerlei lesvormen. Natuurlijk krijg je theorievakken in hoor- of werkcolleges. In andere lesuren oefen je je vaardigheden in practica en 'skills-labs' (praktijkruimtes) en krijg je studieloopbaancoaching. Samen met een aantal medestudenten werk je aan projecten, maar je zult ook regelmatig zelfstandig achter de computer zitten om informatie op te zoeken.

Je kunt bij Hogeschool Rotterdam terecht voor Bachelor en Master opleidingen, maar ook voor Associate Degrees, contractonderwijs of een ervaringscertificaat.

Onze afdeling Studievoorlichting is jouw aanspreekpunt voor alle informatie over onze ruim 80 opleidingen, toelatingseisen en de aanmeldprocedure.
Open dagen