Hogeschool van Amsterdam Deeltijdopleidingen

Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam
Weesperzijde 190
1097 DZ Amsterdam

studievoorlichting@hva.nl
020 599 5422
Omschrijving
De arbeidsmarkt is continu in beweging. Dat vraagt wat van jou als werknemer. Bijvoorbeeld dat je je specialiseert in je vakgebied. Of juist dat je je breder ontwikkelt om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De Hogeschool van Amsterdam biedt een breed palet aan kwalitatieve opleidings- en cursusmogelijkheden die allemaal naast je baan te volgen zijn.

WAAROM KIEZEN VOOR DE HVA?

1. Kwaliteit gegarandeerd
Alle opleidingen van de HvA zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Een studie aan de HvA levert je een waardevol diploma op.

2. Amsterdam als partner
Van en voor Amsterdam, dat is het profiel van de HvA. De vele contacten met bedrijven en instellingen in de regio leveren praktijkopdrachten en gastdocenten. Ook werkt de HvA samen met andere kennisinstellingen zoals de UvA en de VU. Een studie aan de HvA betekent gebruikmaken van de veelzijdige leer- en werkomgeving die de stad Amsterdam biedt.

3. Breed netwerk
Je volgt projectmatig onderwijs in groepsverband en kunt rekenen op persoonlijke begeleiding. Daardoor bouw je een professioneel netwerk op, zowel met studiegenoten als met docenten.

WETEN WAARAAN JE BEGINT

Studeren naast je baan is een investering. In tijd en geld. Je wilt dat die investering rendeert. Bedenk voordat je begint:

- Wat levert de opleiding mij op?
- Dient de opleiding het doel dat ik voor ogen heb?
- Hoeveel tijd kost de opleiding me totaal per week?
- Hoe ga ik werk, studie en privé organiseren?
- Ben ik geschikt: vooropleiding, werkervaring en/of relevante werkplek?
Open dagen