Markus Verbeek Praehep | De opleider voor Financieel professionals - Deeltijdopleidingen

Markus Verbeek Praehep | De opleider voor Financieel professionals
Markus Verbeek Praehep | De opleider voor Financieel professionals
Marathon 7
1213 PD Hilversum

info@mvp.nl
035 - 5 280 811
Bekijk het opleidingsaanbod van Markus Verbeek Praehep
Omschrijving
Opleidingen voor financieel professionals

Markus Verbeek Praehep is er voor alle financiële professionals. Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan de volgende stap. Wij leiden al meer dan 125 jaar financieel professionals op. Van salarisadministrateurs, boekhouders, accountants, belastingconsulenten en -adviseurs tot controllers.

Professionele ontwikkeling voor financials

Wij weten wat je nodig hebt en bieden het meest complete en kwalitatieve pakket opleidingen voor de financieel professional: van MBO en HBO tot en met Master en van bedrijfsleven tot overheid.

Dankzij onze ervaren docenten en praktijkgerichte opleidingsmethodiek leiden wij je op tot de financieel professional van nu en van de toekomst. Onze studies leiden tot erkende diploma’s die je ondersteunen bij de verdere groei van jouw loopbaan. Met een diploma van Markus Verbeek Praehep ben je ZEKER van je zaak.

Flexibel studeren via modulair onderwijs

Overweeg jij om een opleiding te volgen? We begrijpen dat dit een belangrijke stap is. Bij Markus Verbeek Praehep studeer je flexibel. Je kiest zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Zo kun je selecteren hoe lang je wil studeren door te kiezen voor een korte training, module, deelprogramma of opleiding. Wij bieden opleidingen op diverse niveaus aan waardoor er altijd een passend aanbod is voor je specifieke situatie. Daarnaast bepaal je zelf of je voor klassikale lessen, lessen in een virtual classroom of e-learning gaat. Ontdek de mogelijkheden van flexibel studeren.

Start vandaag je carrière in finance via Ikstartjouwcarrière

Ikstartjouwcarrière is een unieke kans om te werken en leren als financieel professional. Volg kosteloos een opleiding, doe waardevolle werkervaring op bij een gerenommeerde werkgever, start met een goed salaris en behaal een erkend diploma. Zet nu de eerste stap naar een veelbelovende financiële carrière.

Meer informatie nodig? Ontvang persoonlijk advies

Heb je vragen of weet je niet goed welke opleiding het beste bij je past? We helpen je graag door je vragen te beantwoorden, je meer informatie te geven of je te voorzien van een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op.

• Bel ons via telefoonnummer 035 – 5 280 811
• Vul ons contactformulier in
• Plan een vrijblijvend online adviesgesprek in
• Meld je aan voor een digitale open avond
• Voordelig studeren? Bekijk de mogelijkheden