NCOI Opleidingen Deeltijdopleidingen

NCOI Opleidingen
NCOI Opleidingen
Marathon 7
1213 PD Hilversum

info@ncoi.nl
035 - 6 400 411
www.ncoi.nl
Omschrijving
Ben je op zoek naar een flexibele en praktijkgerichte opleiding of training in deeltijd? NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland. Vrijwel al onze studenten combineren hun opleiding met een baan en een druk privéleven. Met een NCOI-deeltijdopleiding past studeren in je leven en is het behalen van een (erkend) diploma binnen handbereik.

Bij NCOI Opleidingen werken we met een unieke onderwijsmethode, waardoor je je studie goed kunt combineren met de rest van je leven. Je kiest bij NCOI zelf of je klassikaal, in een Virtual Classroom of via e-learning studeert. Onze lessen kun je doordeweeks overdag, ’s avonds en in het weekend volgen. En met meerdere startmomenten per jaar en meer dan 30 leslocaties door heel Nederland kunnen we wel spreken van maximale flexibiliteit.

Niet alleen is al het onderwijs in deeltijd, NCOI heeft al zijn opleidingen en trainingen zo ontwikkeld dat ze sterk praktijkgericht zijn. Je leert vooral dat wat er in de praktijk toe doet. Tijdens de opleiding krijg je les van docenten en trainers die zelf ook actief zijn in jouw vakgebied. Door hun ruime werkervaring weten zij wat er speelt en kunnen zij je de juiste kennis en handvatten bieden om je optimaal te ontwikkelen. Daarnaast werken we bij NCOI zo veel mogelijk met kleine groepen.

Ben je benieuwd naar de NCOI-deeltijdopleidingen? Hieronder vind je een overzicht van een aantal opleidingen die mogelijk interessant zijn voor jou. Ons complete aanbod met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied vind je op www.ncoi.nl.
Open dagen
Informatie aanvragen