Hogeschool Saxion Deeltijdopleidingen

Hogeschool Saxion
Hogeschool Saxion
M. H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

info@saxion.nl
088 - 019 3700
Omschrijving
Studeren in deeltijd
Heb jij als professional al een diploma op zak? En wil jij een volgende stap in je carrière zetten? Dat kan door je te verdiepen, te verbreden of te veranderen. Ontdek het diverse aanbod aan deeltijdonderwijs van Saxion; kies bijvoorbeeld voor korte modulen, die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, voor cursussen, post-hbo's of complete associate degree, bachelor- of masteropleiding.

In deeltijd studeren brengt diverse uitdagingen met zich mee, gezien je jouw baan, gezin en privéleven ermee moet combineren. Wij begrijpen dat maar al te goed! Het is daarom goed om je te verdiepen in de mogelijkheden. Via de onderstaande link lees je alles over in deeltijd studeren bij Saxion. Of kom naar één van onze open avonden waar je alles kan ontdekken en vragen over jouw (toekomstige) opleiding!

Over Saxion
Binnen de huidige kennismaatschappij zijn digitalisering, individualisering en internationalisering van het studeren toonaangevende trends, die Saxion, als krachtige onderwijsorganisatie, vertaalt in de onderwijsopzet- en organisatie. Het onderwijs kan als hoogwaardig, innovatief en ondernemend gekarakteriseerd worden. Deeltijdstudenten studeren individueel in een 'persoonlijke leerweg'. Samenwerkingsverbanden met bedrijven, instellingen en overheden resulteren in onderwijs, dat nauw aansluit op de beroepspraktijk. Daarnaast wordt er momenteel een breed programma voor toegepast onderzoek ontwikkeld.
Open dagen