Hogeschool Viaa Deeltijdopleidingen

Hogeschool Viaa
Hogeschool Viaa
Wethouder Alferinkweg 2
8012 GA Zwolle

info@viaa.nl
038 – 425 55 42
https://www.viaa.nl/
Omschrijving
Maak kennis met Hogeschool Viaa

Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat we grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs (we zijn door de Keuzegids hbo 2024 uitgeroepen tot beste middelgrote hogeschool), advies en onderzoek. Daarnaast is Hogeschool Viaa een hogeschool met een christelijke identiteit. Wij geloven dat uit verbondenheid en samenwerking het beste klimaat ontstaat voor ontwikkeling. Elk mens is uniek geschapen en geen pad is hetzelfde. Op basis hiervan creëren we voor elke student de optimale vrijheid om zichzelf te ontplooien. We helpen je graag de mooiste versie van jezelf te worden. Als professional en als mens.

Aan Hogeschool Viaa studeren ruim 2.000 studenten. Niet zo’n grote school dus, maar toch divers genoeg om allerlei verschillende relaties en vriendschappen aan te gaan met je medestudenten. De kleinschaligheid van de school zorgt voor een persoonlijke benadering van jou als student. 

Hogeschool Viaa biedt de volgende opleidingen aan:
- Pabo
- Verpleegkunde
- Social Work
- Theologie
- Godsdienstleraar
- Praktijkondersteuner / praktijkverpleegkundige

- Associate degree Didactisch Educatief Professional
- Associate degree (ad) Pedagogisch Educatief Professional

Hogeschool Viaa ligt in de wijk Assendorp, vlakbij het centrum van Zwolle en op loopafstand van het station. Een centrale plek dus!

Ben jij al op een open dag geweest van onze hogeschool? Wil je graag nog meer informatie over één van onze studies of gewoon eens ervaren wat er zoal voorbij komt in een college? Schuif dan eens een keertje bij ons aan in de collegebanken.
Via de link https://www.viaa.nl/meeloopdagen/ kun je je aanmelden voor een meeloopdag die jou goed uitkomt. Dan houden we rekening met je komst en wacht een van onze studenten op jou bij onze receptie. Je krijgt op de meeloopdag een goed beeld van hoe een dag bij onze opleidingen eruit ziet en maakt kennis met de leerstof die je krijgt op de opleiding. Docenten en andere studenten heten je van harte welkom.

Heb je vragen? Neem gerust contact op. 
Telefoon: 038-425 55 42
Whatsapp: 06-228 00 710
E-mail: info@viaa.nl
(bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur)