Pro Education Deeltijdopleidingen

Pro Education
Pro Education
Marathon 7
1213 PD Hilversum

info@proeducation.nl
020 - 56 77 999

Omschrijving
Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Ben jij al paramedicus? Dan vindt je bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om jouw ambities te realiseren. Maar ook als je paramedicus wilt worden, kun je bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma's en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor je kunt 'stapelen' tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad.

Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door dw lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.

Voordelig geld lenen om een opleiding te volgen.
Voor onze HBO Bacheloropleidingen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van het levenlanglerenkrediet. Meer informatie hierover vindt je op onze website: https://www.proeducation.nl/levenlanglerenkrediet.html
Open dagen Informatie aanvragen