Pro Education Deeltijdopleidingen

Pro Education
Pro Education
Marathon 7
1213 PD Hilversum

info@proeducation.nl
020 - 56 77 999

Omschrijving
Pro Education is een opleider op paramedisch gebied voor werkenden die alsnog een ander mooi beroep willen gaan uitoefenen. Daarnaast bieden wij cursussen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Ben jij dus al paramedicus? Dan vindt je bij Pro Education een bij- en nascholingsaanbod om jouw vaardigheden te vergroten. Maar ook als je paramedicus wilt worden, kun je bij ons terecht voor verschillende HBO Bacheloropleidingen.

Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.

Voordelig geld lenen om een opleiding te volgen.
Voor onze HBO Bacheloropleidingen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor studiefinanciering in het kader van het levenlanglerenkrediet. Meer informatie hierover vindt je op onze website: https://www.proeducation.nl/levenlanglerenkrediet.html
Open dagen Informatie aanvragen