Schoevers Deeltijdopleidingen

Omschrijving
๐—ข๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ฑ๐—ถ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฎ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐—ด๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถรจ๐—ฟ๐—ฒ? ๐— ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป.

๐— ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ
Schoevers is meer dan een opleiding: het is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. Werkgevers weten dit en vragen vaak specifiek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij er een van Schoevers bent, heb je dus direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

๐—–๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ
De functie van de supportprofessional is dynamischer dan ooit. Het is van essentieel belang dat je je continu blijft ontwikkelen.โ€ฏBij Schoevers vind je veel deeltijdopleidingen die jou helpen aan de stevige basis en actuele skills die je als supportprofessional nodig hebt.

Investeer in je toekomst met een erkende MBO- HBO- of Associate degree-opleiding, vergroot je expertise over een specifiek onderwerp met een deelprogramma, of maak in korte tijd een effectieve ontwikkelslag met onze korte modules afkomstig uit de erkende opleidingen.โ€ฏ

Bekijk het volledige aanbod hier:
๐Ÿ”— https://www.schoevers.nl/alle-opleidingen.html

๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜…: ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ๐—น ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—น๐—ฒ๐˜€
Voor wie zich niet direct wil binden aan een langdurige opleiding heeft Schoevers een ruim aanbod aan korte en effectieve opleidingen die je gemakkelijk met je werk kunt combineren. Heel veel modules uit onze langdurige opleidingen zijn namelijk ook als losse opleidingen te volgen. Met Schoevers Flex bepaal jij zelf in welke onderwerpen jij je verder wilt verdiepen, op jouw eigen manier.

Na afronding van veel van onze korte opleidingen kun je daarnaast vrijstelling aanvragen voor gelijknamige modules wanneer je op een later moment toch besluit om je voor een volledige MBO- HBO Bachelor- of Ad-opleiding in te schrijven. Op deze manier kun jij je op je eigen tempo naar een officieel diploma toewerken.

Ontdek hier alles over Schoevers Flex:
๐Ÿ”— https://www.schoevers.nl/schoevers-flex.html

๐—•๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ
Als jij er een van Schoevers bent, staan werkgevers voor je in de rij. Daar zijn we zo zeker van, dat we je op een groot aantal opleidingen baangarantie bieden. We zoeken na je opleiding zelfs niet zomaar een baan voor je, maar dรฉ baan. Onze carriรจrecoaches van Schoevers Professionals openen deuren voor jou die voor anderen gesloten blijven. We nemen de tijd om je te leren kennen en om te ontdekken waar jij รฉcht energie van krijgt.

De opleidingen waarvoor de baangarantie geldig is zijn voorzien van een kenmerkende baangarantiestempel.

Lees hier meer over de baangarantie:
๐Ÿ”— https://www.schoevers.nl/over-schoevers/baangarantie.html

Lees hier meer over Schoevers Professionals:
๐Ÿ”— https://www.schoevers.nl/professionals.html

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
Benieuwd wat andere studenten zeggen over wat een opleiding bij Schoevers hen heeft gebracht? Alumnus Zoรซ vertelt: โ€œEr is in korte tijd zรณ veel veranderd. Je mรณet meegaan met de tijd, anders zet je jezelf buitenspel. Een opleiding, training of specialisatie is de perfecte manier.โ€

Lees hier het verhaal van Zoรซ:
๐Ÿ”— https://www.schoevers.nl/nieuws/dat-is-er-een-van-schoevers/een-van-schoevers-zoe-roorda.html

๐——๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€:
โ— Al meer dan 110 jaar een bewezen succesvolle aanpak;
โ— Een Schoevers-diploma is voor werkgevers een pre;
โ— De beste docenten uit de praktijk;
โ— Uitstekende locaties door heel Nederland;
โ— Officieel erkende MBO- en HBO-opleidingen;
โ— De mogelijkheid tot kort en effectief studeren;
โ— Al tijdens je studie een interessante baan;
โ— Baangarantie bij een groot aantal opleidingen.โ€ฏ

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜€
Twijfel je nog of Schoevers voor jou de juiste plek is om je verder te ontwikkelen als supportprofessional? Onze opleidingsadviseurs staan dagelijks voor je klaar om jou van een gratis en geheel vrijblijvend opleidingsadvies te voorzien. Bel naarโ€ฏ 035 โ€“ 7 506 140 of planโ€ฏeen persoonlijk gesprekโ€ฏin, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Plan hier een persoonlijk gesprek in:
๐Ÿ”— https://www.schoevers.nl/deeltijd/inloopspreekuur.html
Open dagen Informatie aanvragen