Fontys Hogescholen Deeltijdopleidingen

Fontys Hogescholen
Fontys Hogescholen
Rachelsmolen 1
5612 MA Eindhoven

info@fontys.nl
08850 80000
Fontys Hogescholen
Omschrijving
Fontys
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je vakkennis vergroten, inspiratie opdoen of je netwerk uitbreiden? Dat kan bij Fontys Pro: alles samen op één plek voor professionals!

Bijblijven is geen keuze, maar een must
In het hedendaagse werkveld ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen en vernieuwingen rondom producten, processen en diensten gaan in een rap tempo, dus bijblijven is voor professionals en bedrijven geen keuze meer, maar een must. Alleen zo blijf je wendbaar en weerbaar in deze samenleving vol verandering.

Fontys Pro, voor vooruitdenkers
Je wilt er toe doen. In je werk, voor je bedrijf of organisatie en voor de samenleving. Daarom blijf je je ontwikkelen. Op persoonlijk vlak, maar ook met kennis. Leren van en met andere professionals. Kennis opdoen in en uit de praktijk, door samen te werken met studenten, medewerkers en het werkveld. En die kennis is direct toe te passen in je werk. Zo word en blijf je een professional van betekenis. Voor jezelf, voor je werkgever en voor de maatschappij. Fontys Pro begrijpt dat jouw toekomst niet alleen bepaald wordt door jouw kennis, maar ook door wie je bent, je talenten, interesses en je vaardigheden. Samen denken en doen we vooruit. Bij Fontys Pro begeleiden we jou hierin. Met kennis op maat, flexibel studeren én met een netwerk op maat.

Over Fontys
Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Onze instituten verzorgen zo'n 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal. Daarnaast biedt Fontys mastervarianten en Associate degrees aan. Ook is er een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen. Fontys richt zich naast onderwijs ook op onderzoek en kennisinnovatie.
Open dagen