Hogeschool Windesheim Deeltijdopleidingen

Hogeschool Windesheim
Hogeschool Windesheim
Campus 2-6
8017 CA Zwolle

info@windesheim.nl
Receptie: tel. 0900-8899
www.windesheim.nl/professionals
Omschrijving
Kom naar de open avond en kies een praktijkgerichte opleiding die bij je past.

Wil je naast je werk studeren? Bij Windesheim kun je kiezen uit een ruim aanbod uit praktijkgerichte opleidingen, cursussen, trainingen, post-hbo-opleidingen, masters en maatwerk on-the-job.

Misschien zoek je verdieping in je vak, wil je een stap vooruit zetten of je wil je het compleet over een andere boeg gooien. Samen bepalen we jouw beste studieroute die bijdraagt aan het behalen van je doel. Dat kan een associate degree diploma zijn, specifieke kennisontwikkeling of een bacheloropleiding. Windesheim biedt programma’s aan die aansluiten op jouw werkomgeving, ervaringen en ambities.

Continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering van competentiegerichte maatwerktrajecten, flexibele leerroutes en doorstroommogelijkheden. En uiteraard sluiten deze nauw aan bij uw vraag en bij die van uw werkgever.

Aansluiten bij regionale topsectoren
Om steeds met de nieuwste inzichten in de diverse vakgebieden te kunnen werken, zijn de opleidingen van Windesheim verbonden aan de Centers of Expertise. Windesheim draagt ook op deze wijze bij aan de economische structuur en het innovatieve karakter van de brede regio rondom Zwolle en Almere. Er is aansluiting bij de topsectoren die deze regio rijk is: hightech systemen, chemie/ kunststoffen, logistiek en gezondheid/life sciences. Windesheim is daarmee een stevig in de regio verankerde, innovatieve kennisinstelling in Zwolle en Almere.

Onderzoek en ondernemen
Op allerlei terreinen zijn studenten en onderzoekers van Windesheim bezig met praktijkgericht onderzoek. Dit leidt tot nieuwe inzichten, ideeën, uitvindingen die direct bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Hiervoor worden samenwerkingen aangegaan met tal van bedrijven en organisaties. Uit verschillende branches van het bedrijfsleven en de non-profitsector is een aantal spraakmakende ‘Entrepreneurs in Residence’ en ‘fellows’ in docentfuncties aangesteld. Zij delen kennis en dragen ertoe bij dat onderwijs, onderzoek en ondernemen nauw met elkaar worden verweven. Loopbaangericht en praktijkgericht; zo zet Windesheim kennis in werking.

Opleidingsaanbod
We bieden diverse opleidingen en cursussen om je te ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Van bachelors, duaal en masters tot post-hbo, cursussen/modules en Associate degrees. Bij ons kun je verder leren naast je werk. Bezoek onze website voor een compleet en actueel overzicht van ons opleidingsaanbod voor de professional.
Open dagen