Hogeschool Windesheim Deeltijdopleidingen

Hogeschool Windesheim
Hogeschool Windesheim
Campus 2-6
8017 CA Zwolle

info@windesheim.nl
Receptie: tel. 0900-8899
www.windesheim.nl/professionals
Omschrijving
Wil je jezelf ontwikkelen naast je baan? Bij Windesheim bieden we verschillende deeltijdopleidingen en cursussen aan. Of je nu op zoek bent naar verdieping in je vak of een carrièreswitch wil, wij helpen je bij het bepalen van de beste studieroute om jouw doelen te bereiken.

Opleidingsaanbod
Ons opleidingsaanbod is ruim: van bachelors, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters, cursussen, modules tot keuzeprogramma’s. We streven in al onze opleidingen naar impact maken; je doet kennis op die je meteen kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. We blijven continu werken aan de kwaliteit van onze flexibele scholing en doorstroommogelijkheden, allemaal nauw afgestemd op jouw behoeften en die van je werkgever.

Flexibel
Bij Windesheim studeren betekent flexibiliteit naast je werk, waarbij je opleiding, werk en privéleven perfect in balans blijven. Je kunt bij een aantal opleidingen zelf bepalen welke modules je van een opleiding volgt en wanneer je die volgt. Ook leer je van andere professionals, ontmoet je gelijkgestemden en gaan jullie aan de slag met praktijkvragen.

Missie
De mens staat centraal. We bevorderen samen leren, ontwikkelen en innoveren door praktijkgericht onderzoek en onderwijs. We zijn een dynamisch netwerk van studenten, medewerkers, alumni en professionals, gericht op het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en het creëren van kansen op de arbeidsmarkt. We koesteren diversiteit en stimuleren een leven lang ontwikkelen, waardoor we samen bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving.

Regio
Windesheim staat in verbinding met de regionale sectoren en werkt samen met Centers of Expertise om altijd te kunnen profiteren van de nieuwste inzichten in diverse vakgebieden. Hierdoor dragen onze opleidingen bij aan de economische structuur en het innovatieve karakter van de regio rondom Zwolle en Almere.

Kies voor de op één na beste grote hogeschool van Nederland en investeer in jouw toekomst bij Windesheim. Bezoek onze website voor een actueel overzicht van ons opleidingsaanbod voor professionals. Je kunt ook altijd lanskomen op een open avond voor meer informatie.
Open dagen