Hogeschool NTI Deeltijdopleidingen

Hogeschool NTI
Hogeschool NTI
Dellaertweg 5E
2316 WZ Leiden

studieadvies@nti.nl
088 -1 630 630
www.nti.nl
Omschrijving
Een studie volgen naast je baan, gezin en volle leven? Dat is mogelijk met FlexibelStuderen® van NTI. Bij ons geef je je studie zelf vorm: jij bepaalt waar en wanneer je studeert. Hierdoor is studeren goed te combineren met een vol leven. Want je bent natuurlijk niet alleen student, maar veel meer dan dat. Naast vriend, vriendin, werknemer en misschien wel ouder ben je een echte doorzetter, die zijn/haar droom najaagt. En daar mag je ontzettend trots op zijn!

VOORDELEN FLEXIBELSTUDEREN
>>> Alle opleidingen zijn in deeltijd te volgen
>>> Start je studie wanneer je wilt & bepaal zelf je studietempo
>>> Studeer in een online leeromgeving en met echte studieboeken
>>> Volg praktijkdagen en webinars wanneer het jou uitkomt
>>> Plan het digitaal examen in wanneer je eraan toe bent

ERKENDE OPLEIDINGEN
De deeltijdopleidingen van NTI zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel: de NVAO-accreditatie. Je bent zo dus verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma! Naast de deeltijdopleidingen is het ook mogelijk om een aantal studies met een extra stukje klassikale begeleiding te volgen. Bij de klassikale variant krijg je 1 of 2 keer per maand bij jou in de buurt les van de beste vakdocenten. Als je graag kennis wilt maken met een vakgebied of juist de diepte in wilt duiken, neem dan een kijkje bij onze programma’s, Associate degrees of basis- en brancheopleidingen.

STUDEREN MET SUBSIDIE
De overheid heeft een aantal regelingen opgesteld om een Leven Lang Ontwikkelen te promoten. En dat is goed nieuws voor jou! Zo kan je via het STAP-budget € 1000,- per jaar krijgen voor een (beroeps)opleiding of cursus. Deze subsidie helpt jou om jezelf professioneel verder te ontwikkelen en jouw baankansen te vergroten. Naast het STAP-budget heeft de overheid meerdere regelingen om met een subsidie of lening voordeliger en makkelijker te studeren. Op de website van NTI staan alle financieringsmogelijkheden en vertellen wij je meer over de voorwaarden, het aanvragen en combineren van subsidies.

Bekijk onze deeltijdopleidingen, start jouw studie en maak jezelf trots!