Hogeschool NTI Deeltijdopleidingen

Hogeschool NTI
Hogeschool NTI
Dellaertweg 5E
2316 WZ Leiden

studieadvies@nti.nl
088 -1 630 630
www.nti.nl
Omschrijving
Een studie volgen naast je baan, gezin en sociale leven? Dat is mogelijk met FlexibelStuderen® van NTI. Bij ons geef je je studie zelf vorm: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en hebt zelf de regie in handen. Zo kun je jouw volle leven combineren met jouw droomopleiding. Je bent namelijk niet alleen student, maar veel meer dan dat. Naast vriend, vriendin, werknemer of ouder, ben je een echte doorzetter, die een droom najaagt. En daar mag je ontzettend trots op zijn!

VOORDELEN FLEXIBELSTUDEREN
>>> Alle opleidingen zijn in deeltijd te volgen
>>> Start je studie wanneer je wilt & bepaal zelf je studietempo
>>> Studeer in een online leeromgeving en met echte studieboeken
>>> Volg praktijkdagen en webinars wanneer het jou uitkomt
>>> Plan het digitaal examen in wanneer je eraan toe bent

ERKENDE OPLEIDINGEN
De deeltijdopleidingen van NTI zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel: de NVAO-accreditatie. Hierdoor ben je verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend HBO-getuigschrift! Daarnaast kun je voor sommige studies kiezen voor extra klassikale begeleiding. Bij deze variant krijg je één of twee keer per maand les van de beste vakdocenten bij jou in de buurt. Wil je kennismaken met een nieuw vakgebied of je verder specialiseren? Bekijk dan onze programma’s, Associate degrees, of basis- en brancheopleidingen.

VOORDELIG STUDEREN MET SUBSIDIES
De overheid heeft een aantal regelingen opgesteld om een Leven Lang Ontwikkelen te promoten. En dat is goed nieuws voor jou! Met subsidies of leningen kun je bij NTI voordeliger én makkelijker studeren. Op de website van NTI vind je alle informatie over de financieringsmogelijkheden, inclusief de voorwaarden en aanvraagprocedures.
Open dagen Informatie aanvragen