LOI Hogeschool - Deeltijdopleidingen

LOI Hogeschool
LOI Hogeschool
Leidsedreef 2
2352 BA Leiderdorp

(071) 545 1234
LOI.nl
Omschrijving
Een serieuze opleiding vraagt om een serieuze hogeschool. Niet voor niets is LOI Hogeschool uitgegroeid tot een van de grootste hogescholen van Nederland met jaarlijks 20.000 HBO-studenten. Alle HBO-opleidingen van LOI Hogeschool zijn geaccrediteerd, leveren stuk voor stuk een erkend HBO-getuigschrift op en zijn bovendien te volgen op een manier die bij jou past. Zo kun je flexibel thuisstuderen met begeleiding via internet óf klassikaal studeren, maar dan slimmer en helemaal van nu.

Bij LOI Hogeschool studeer je op de momenten die jou het beste uitkomen. Dat geldt voor onze thuisstudies, maar ook onze klassikale opleidingen bieden veel ruimte om in te delen rondom werk en gezin. Zo kun je kiezen voor de avondopleiding of de dagopleiding (ook op zaterdag). En tussendoor studeer je op elk willekeurig moment. Je studeert efficiënter dankzij innovatieve studiefaciliteiten als online kennistests, de unieke kennistrainer en online hoorcolleges.

Daarom kies je voor LOI Hogeschool:
- Breed en actueel studieaanbod
- Op alle fronten erkend
- Flexibel thuisstuderen óf klassikaal
- Flexibel examen doen
- Snel resultaat op je cv door extra branchediploma’s
- Deskundige begeleiding door ervaren docenten uit het werkveld
- Innovatieve studiemethode: gebruik de kennistrainer en volg online hoorcolleges

Van rechten tot psychologie en van lerarenopleidingen tot informatica: LOI Hogeschool biedt ruim 50 HBO-bacheloropleidingen in verschillende vakgebieden. Zo vind je altijd wat je zoekt.

Wil je eerst een indruk van de opleiding van je keuze en van studeren bij LOI Hogeschool? Bekijk dan nú online de gratis proefles en ervaar de LOI studiemethode. Of vraag de gratis studiegids van LOI Hogeschool aan.
Open dagen